FV Advokatfirma bistår vi med alt fra personskade til børnesager
+45 56148900
fva@fva.dk
FV ADVOKATFIRMA
Solrød Strandvej 110
2680 Solrød Strand
CVR 39022435

fva@fva.dk
+45 56148900

Specialer

Hos FV Advokatfirma hjælper vi personer samt små og mellemstore virksomheder med de juridiske udfordringer, de støder på. Igennem vores virke har vi dog udviklet speciale inden for en række specielle juridiske områder, som er beskrevet nedenfor.

PERSONSKADE

Vi bistår med alle typer af personskadeerstatningen, og det er både indenretligt og udenretligt. Vi overtager desuden en lang række sager fra advokater, som ikke har personskadeerstatning som deres speciale.

Ingen personskadesager er identiske, og vi giver gerne en gratis vurdering af din sag.

Økonomien i personskadesager afhænger af typen, da modparten i nogle typer af personskadesager betaler rimelige advokatudgifter.

Læs mere

EJENDOM / LEJEFORHOLD

Vi administrere ejendomme for udlejere, fører lejesager ved huslejenævnet og boligretten, hjælper klienter med at købe fast ejendom og bistår med de tvister, der kan udspringe af at købe eller ej fast ejendom.

FAMILIE- og ARVESAGER

Intet er vigtigere end ens børn, og vi bistår forældre og børn, når der er tvist mellem forældrene eller mellem forældrene og kommunen. Samtidigt behandler vi dødsboer og repræsenterer arvinger i tvistesager.

STRAFFERET

Forsvarsadvokat Linda Vestergaard Møller bistår personer, der er sigtet eller tiltalt i straffesager. Du kan læse mere om linda her: Linda Vestergård Møller

 

BISTAND TIL VIRKSOMHEDER

Det er vel næppe et speciale, når vi siger, at vi kan hjælpe med det generelle, men det er alligevel noget, der er unikt for os. Vi deler flere klienter med nogle af de dygtige specialistkontorer, og det vi kan, er, at løse de daglige og mindre tvister, som en alm. mindre eller mellemstor virksomhed kommer ud for. Vi hjælper kapitalejerne med de interne aftaler, mægler deres konflikter. Vi hjælper virksomhederne med compliance, og bistår med at inddrive tilgodehavender samt at føre retssager mod de en kunde, der ikke kan eller vil betale.

Får vores klienter brug for skatterådgivning, komplekse omstruktureringer eller dets lignende, henvises de til specialistkontorerne. For vores klienter er det ganske lønsomt at lade de dyre erhvervsspecialister forestå de komplekse transaktioner og tvister.