Vi hjælper dig i forbindelse med personskadeerstatning
+45 56148900
fva@fva.dk
FV ADVOKATFIRMA
Solrød Strandvej 110
2680 Solrød Strand
CVR 39022435

fva@fva.dk
+45 56148900

Personskadeerstatning

Skadelidtes advokat

Siden firmaets spæde begyndelse har vi hjulpet skadelidte med at fremføre erstatningskrav overfor forsikringsselskaber og offentlige myndigheder. Vi sætter en stolthed og ære i at være skadelidtes advokat. Vi er oftest med helt fra starten, dvs. kort til det efter personskadehændelsen, og vi kan føre sagerne til dørs gennem retssystemet.

En personskadesag er en hård og frustrerende proces for den skadelidte, for den ellers sikre hverdag kan med ét blive erstattet af at man mister jobbet, evnen til at udføre sine hobbyer og daglige gøremål alt medens kommunen og/eller modparten mener, at man sagtens kan arbejde. I de sager, vi går ind i, tager vi os af alt sagsbehandlingen og alt det juridiske. Hele tankegangen er, at skadelidte kan fokusere på sin genoptræning, medens vi sørger for, at skadelidte får den erstatning, skadelidte er berettiget til.

 

Ring mig op og få et uforpligtende tilbud

 

 

Vores priser

Vurdering af en sag: Gratis og uforpligtende

Udenretlig sag (dvs. direkte mod forsikringsselskaber, Arbejdsskademyndighederne etc.): Ingen erstatning = Gratis. Opnås erstatning maks 25 pct. af de første 100.000 kr., herefter maks 8 pct. af resten.  

Sag ved domstolene: Efter aftale og forhold

VORES PERSONSKADE TEAM

Medarbejder billede
Henrik Skoglund
Advokat (L)
Medarbejder billede
Cecilie Ravn
Advokatfuldmægtig
Medarbejder billede
Cecilie Søby
Advokatsekretær